17 dagars diet

Den senaste upplagan av den bästsäljande 17 Day Diet av Mike Moreno, MD, lovar att hjälpa dig rev upp din fettförbränningen ämnesomsättningen, kasta pounds och bygga nya friska vanor.

Nyckeln, enligt San Diego Allmänmedicin läkare, ligger i att förändra ditt kalori räkna och kombinationer av livsmedel var 17 dagar för fyra cykler. Detta, säger han, håller din ämnesomsättning i en fettförbrännande tillstånd eftersom det ständigt gissa hur mycket mat det måste bearbeta.

Planen bygger på magert protein, antioxidant rik producerar, probiotika och bra fetter. Det förbjuder socker, bearbetade livsmedel, salt mat, och stekt mat.

Tidigt, du minimera stärkelserika grönsaker och hög-socker frukter och fusk som alkohol är från bordet helt.

Som kost fortskrider, men gradvis lättar upp. Vid slutet, kan du få tillfällig drycken, 100-kalori mellanmål, eller fuska måltid.

På grund av hur vår ämnesomsättning ändras under dagen, bör du bara äta frukt före 02:00, säger Moreno.

Även vid egentlig ger plan du massor av olika och personliga val.

Begränsningar: Dieten börjar vid sina mest restriktiva – 1200 kalorier, med en hög proteinhalt, låg fetthalt, no-carb vikt (inklusive minimering av stärkelserika grönsaker och frukter). Men eftersom användarna gå igenom cykler, fler och fler livsmedel till.

Matlagning och affär: Dieters kan välja och skräddarsy sina egna recept för att passa planen, eller välja bland ett brett urval av recept som ingår i boken.

Paket livsmedel eller måltider: Valfritt. Diet leveransservice BistroMD erbjuder anpassningsbara menyer för under $ 185 per vecka på www.17daydietdelivery.

I personliga möten: Nej

Motion: Krävs. Boken innehåller en 17-minuters tyngdlyftning och konditionsträning att göra 6 dagar i veckan.

Vegetarianer och veganer: Även om kärn kost är förankrad i massor av animaliska produkter – magert kött, fisk, ägg och probiotiska rika mejeriprodukter betonas – det finns gott om utbyten som kan göras, bland dem tofu, risprotein pulver, och sojamjölk.

Saltfattig kost: Kosten rekommenderar låg salt mat.

Fettsnål kost: Morenos matsedlar vilar tungt på måttliga mängder av hälsosamma fetter som olivolja och linfröolja.

Kostnad: Ingen bortom dina matvaror.

Support: Det finns en 17 Day Diet app, som innehåller recept och ett verktyg för att kontrollera om ett livsmedel är tillåten. Ett antal support communities finns också, och TV visar Läkarna har även skapat en community som kallas 17 Day Diet Club.

Fungerar det?

Experter blandas på metabolism -revving påståenden som Morenos. Och forskning om användning av probiotika som en viktminskning stöd eller allmänna välbefinnande booster växer. Men vad som är säkert är att kosten är förankrad i hela livsmedel, regelbunden motion och andra goda vanor som kan bidra till att uppnå varaktig viktminskning och vikt underhåll.

Är det bra för vissa villkor?

Viktminskning och motion har visat sätt för att förebygga och behandla hjärtsjukdomar och diabetes. De hjälper också att hålla blodtrycket under kontroll och bidra till att höja goda HDL-kolesterol och lägre dålig LDL-kolesterol. Kasta i planens betoning på låg fetthalt och låg salt mat, och du kan minska risken ännu mer.

Om du har en njursjukdom, kan denna plan omfattar för mycket protein för dig. Kontrollera med din dietist eller läkare om dina särskilda proteinbehov.

Övningen delen av programmet börjar långsamt med bara 17 minuter om dagen av en måttlig aktivitet som promenader. Det ökar snabbt till 40 till 60 minuters aerob aktivitet på de flesta dagar. Om du har hjärtsjukdom eller andra medicinska tillstånd, bör du kontrollera med din läkare innan du börjar detta program.

Sista ordet

Vare sig det varvtal upp din ämnesomsättning eller inte, 17 Day Diet ger ett ramverk av kost och motion som kan hjälpa dig att kasta pounds. Även vid dess mest restriktiva fas, tillåter planen tillräckligt med kalorier för att ge en intressant och balanserad kost. Och det kan du lägga till aktivitet gradvis tills du möta eller överträffa det belopp som rekommenderas av Heart Association och de flesta hälsoexperter. Underhållsfasen och starkt stöd samhällen bör bidra till att stärka långsiktig framgång.

Om du äter mycket, är på väg, eller har en mycket upptagen schema, kan det vara svårt att hitta den tid som behövs för att handla och förbereda dessa måltider. Du kommer att behöva mycket motiverade. Dessutom kommer du att spendera pengar på probiotika som inte kan verkligen hjälpa dig att nå dina kost och träningsmål.

Kontrollera med din läkare innan 17 Day Diet om du har hjärt- eller njursjukdom eller andra medicinska problem att vara säker på att det är rätt för dig.

KÄLLOR

Moreno, M. 17 Day Diet Genombrott Edition, Simon & Schuster, 2013.

Larry Hughes, publicist, Simon & Schuster.

Mike Moreno, MD, författare, The 17 Day Diet.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …