de bästa frysta middagar

Promenera ner någon stormarknad frysta livsmedel gång och bevisen är klart: frysta måltider är storsäljare, hävdar mer hyllutrymme än nästan någon annan typ av djupfrysta livsmedel. Utöver de gamla standard TV middagar, hittar du etniska (särskilt asiatiska), vegetarian, lågt kaloriinnehåll, supersized, naturlig och ekologisk mat.

Utmaningen är att hitta frysta måltider som du tycker om, som kommer att tillfredsställa din hunger, och kommer inte att sabotera dina ansträngningar viktminskning.

Det finns ingen väg runt det. När du väljer en fryst måltid, måste du läsa “näring fakta” panel på förpackningen för att se ditt val är en frisk. Så unna dig lite extra tid på frysta livsmedel gång (eller använda min praktisk lista över plockar nedan).

Viktminskning Clinic äta planer ordinera två nivåer av djupfryst meals: en ljus fryst middag, med mindre än 300 kalorier och högst 8 gram fa; och en vanlig fryst middag, med 360-400 kalorier och högst 25 gram fett.

Anteckna dessa siffror ned och hänvisa till dem när du checkar etiketter. Naturligtvis, när det är möjligt, är det bäst att välja en lättare fryst måltid, med färre kalorier och fett.

Här är en etikett behandlingen tips: Se till att du kontrollera portionsstorleken, noterat på högst upp i näringsvärdesdeklarationen. Vissa listig tillverkare mäter en del som något mindre än hela innehållet i lådan.

Som en allmän regel, leta efter förrätter som innehåller massor av grönsaker. Dessa tenderar att vara lägre i kalorier och högre i vitaminer och mineraler samt fibrer (som hjälper till att fylla upp dig). Satsa på brunt ris eller fullkornsprodukter när det är möjligt, och välja magert kött, fisk eller kyckling.

Vissa frysta middagar är laddade med fett, natrium och kalorier. Att nöja sig med de lättare versioner (t.ex. Lean Cuisine, hälsosamma val, Smart Ones) är vanligtvis en säker satsning. Men det finns inga garantier. Du måste fortfarande att läsa etiketten att vara säker.

Om du tittar på natrium, vara särskilt försiktig om frysta måltider. Mitt råd till alla är att leta efter måltider med mindre än 800 milligram natrium (det är ungefär 1/3 av en dag rekommenderade tilldelning). Om du är på en låg salthalt kost, dividera det totala antalet natriummilligram rekommenderas per dag tre. Använd sedan det numret som en guide vid val av frysta förrätter.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa