drogmissbruk i det militära

Människor i militär användning och missbruk droger och alkohol av samma skäl som andra människor gör: Droger och alkohol kan få dig att må bra. Men militären livsstil även kan inkludera andra frågor som kan påverka alkohol- och drogmissbruk, såsom

Drog- och alkoholmissbruk är ett problem i det militära av samma skäl är det ett problem i civilbefolkningen. Det kan skada dom, beslutsfattande, problemlösning, inlärning och minne. Det kan leda till hälsoproblem och skada dig och dina nära och kära. Det kan resultera i rättsliga och ekonomiska problem.

I det militära, drogmissbruk kan också

Drogmissbruk påverkar också alla i din enhet. Handledare och andra kan tas bort från andra arbetsuppgifter för att hjälpa dig. Andra kan behöva täcka upp för dig, som kan förringa sin militära beredskap.

Ditt beteende kan göra en skillnad i hur väl din enhet behandlar beredskap, logistik och utbildning. Missbruk kan sätta ditt liv och andras liv på spel.

Behandling för alkohol eller drogmissbruk i det militära är densamma som för andra vuxna. Avgiftning, medicin, rådgivning, terapi, och 12-stegsprogram alla kan användas.

Alla grenar av militären har missbruksprogram. De ger information läkemedel, behandling, testning och förebyggande. Aktiv-duty medlemmar av militären kan ange ett program i fem olika sätt

Veteraner kan också kämpa med missbruk. De kan ha börjat använda droger eller alkohol i tjänsten eller utvecklat ett problem senare i livet. Missbruksproblem i veteraner också kan kopplas med tillstånd såsom posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Veterans Administration kan hjälpa dig. Kontakta din lokala anläggning.

RTI International (2009). 2008 Department of Defense Survey of Health relaterade beteenden Bland Active Duty militär personal. Research Triangle Park, NC: RTI International.

E. Gregory Thompson, MD – Internal Medicin; Peter Monti, PhD – alkohol och narkotikamissbruk

12 Mars 2014