hemligheter restaurang näring

Restaurang hemligheter börjar ofta med näring. Och hittills har dessa restaurang näring fakta funnits på en hit-or-miss basis.

Det börjar att ändra, som kongressen anser två räkningar som skulle kräva kedjan restauranger att ge information som liknar den på en näring fakta etikett på förpackade livsmedel i snabbköp.

Bortom restaurang näring, finns det andra tips och tricks av handeln som många diners inte vet. Vill du veta mer restaurang hemligheter om livsmedelssäkerhet, portionsstorlekar, och vilka livsmedel erbjuder den mest näring – och värde – för buck? Fortsätt läsa.

En av de största restaurang hemligheter är näringsinformation. Tänk på det: Hur många gäster skulle chow ner på en av Outback Steak s Bloomin ‘Lök om de visste att det innehöll uppskattningsvis 2.130 kalorier?

Men det kan förändras. Av de två räkningar går igenom kongressen, skulle man kräva restauranger med 20 eller fler butiker för att ge information om närings men de väljer, till exempel på broschyrer eller hemsida; en annan skulle kräva restaurang näringsinformation på menyer eller menybrädor.

“Om det inte är på menyn så är det inte värt att göra, eftersom ingen ser det”, säger Margo Wootan, chef för näringspolitik för konsumenten advocacygrupp Center for Science in the Public Interest.

I New York, där restauranger med minst 15 butiker har nyligen krävs för att börja visa kalorier på menyer eller menybrädor, har diners uppmärksammat. Cirka 90% av restaurang mecenater sade kalori räknas var högre än förväntat, enligt en undersökning av Technomic, en Chicago-baserad marknadsundersökningsföretaget.

Denna information förändras vad 82% av diners ordning, enligt Technomic studien. Sextio procent av de tillfrågade sa att det påverkar också vilka restauranger de besöker.

Vill du veta mer restaurang näring nu på vad du äter? Kontrollera webbplatser. De flesta snabbmatskedjor redan tillhandahålla denna information på nätet, liksom en handfull middags hus kedjor. Yum Brands, som äger Kentucky Fried Chicken, Taco Bell, Pizza Hut, och andra märken, börjar placera kalori räknas på menybrädor på alla företagsägda restauranger rikstäckande och kommer att avsluta arbetet med 2011.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa