mager eller inte, hur man ser het på stranden

Vore det inte bara svälla om vår vikt -kontroll mål alltid sammanföll med våra verkliga scheman, så att precis som baddräkt säsong rullade runt, skulle vi vara den perfekta storleken? Tyvärr, det nästan aldrig fungerar på det sättet!

Försök som vi kanske att komma i form innan behöva avslöja våra kroppar till världen (eller åtminstone våra grannar på lokal pool party), verkar det finns alltid några fler pounds att förlora, jiggly lår att strama åt, och vapen till ton – för att inte tala om en psyke i behov av vissa allvarliga stöttande att få oss genom baddräkt shopping.

Om detta låter bekant, misströsta inte. Experter som fitness imagekonsult Lisa Avellino säga att med lite kreativ energi kan du vända planerar en dag på stranden i en dag på stranden! Målet, säger de, är att framhäva dina positiva, börjar med att välja rätt badkläder för din kroppstyp.

Om till exempel bära dig vikt i nedre halvan – om du är “päron” formade – leta efter en kostym som är en solid färg från midjan och ner, med ett tryck, en djärv färgblock, eller en volang på toppen, för att dra ögat uppåt.

En annan viktig del är andelen, säger Avellino. Genom att balansera den övre halvan av kroppen med den nedre halvan, kan du ge din figur en mer proportionerade utseende.

“Om du är topptung hitta en baddräkt som uppmärksammar höften. Om din kroppstyp är rak (som saknar en definierad midja), hitta en kostym som har ett mönster på bysten och höften med en fast vid mitten – återigen dra ögat till de områden som du känner dig säker om “Avellino berättar. En av säsongens favorit strand silhuetter är V-ringad grimma kostym, en stil som mode experter säger kan ta fram det bästa i nästan någon siffra typ.

En störta V hals, även en lite lägre än du tror är lämpligt, drar verkligen uppmärksamhet uppåt i ansiktet, till bröst och din hals – och det är vad människor ser först och den mest “, säger Dannielle Romano, Editor at-stor för Dailycandy, den ultimata online spets ark på stil. “Nästan vem som helst kan dra bort utseendet.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …