ski -season träningspass

Av Jessica Cassity

Uppstart / nedför trappor: 4 minut; Wall sitta med knäna böjda 90 grader (tryck ryggen mot en vägg och gå fötterna om 24 inches framåt, böj knäna och skjut ryggen ner muren tills höfterna är nästan lika låg som knäna): 1 minut

Walking utfall med händerna på höfterna (steg din högra fot fram till ett utfall, bockning höger knä över höger fotled med vänster ben utsträckt långt bakom trycker vikt till höger fot och lyft vänster fot, vilket gör att den möter den högra foten, upprepa till vänster): Gör 20 utfall, omväxlande höger och lef; Sido humle med benen ihop och armarna ut framför (stå med fötterna höftbrett isär och knäna böjda, våren upp och till höger, mark med fötterna höftbrett, upprepa till vänster): Gör 20 humle, omväxlande höger och lef; Squat och nå: Lägre till en squat position lyft sedan upp att stå på tårna när du når armarna över huvudet. Gör 10 knäböj och når

Innan du slår i backen i vinter, på gymmet. Utbildning under försäsongen och mellan skidresor kan hjälpa dig att åka bättre och längre, samt skydda kroppen från skada.

Så vad pass prep din kropp bäst för att spela i pulver?

De viktigaste komponenterna i skidkonditione är balans, smidighet, styrka och uthållighet “, säger Regan Nelson, en fitness instruktör och tidigare konkurrens ski racer med en MS i träningsfysiologi. “Lägre kroppen styrka, inklusive quadriceps, glutes och hamstrings, är oerhört viktigt för att göra starka svängar och har uthållighet att åka skidor hela dagen. Kärnan och musklerna i ryggen stödja din kropp, minska ländryggssmärta, hålla dig i en atletisk position och förbättra balansen.

Nelson har skapat följande utbildningsplan att prep din kropp för de utmaningar som skidsäsongen. Följ denna plan två till tre gånger i veckan för att ha en enklare tid rör sig snabbt från skid att åka skidor, göra kortare radie svängar och manövrering i varierande terräng, såsom pulver och stötar.

Göra tre gånger, för totalt 15 minuter

Göra tre gånger, för totalt 9 minuter

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …