sommartid matlagning, hälsosamt sätt med elaine magee, rd

Picknick, grillar, trädgård samvaro – glädjen i sommar! Men hur gör du njuta av det roliga och mat och ändå äta hälsosamt? Har du verkligen att ge upp mormor Barb s potatissallad och Grammy Bettys chokladcupcakes? Från lätta upp din favorit sommartid recept till matlagning för särskilda behov dieter såsom diabetes eller IBS, fick vi tips från egen hälsosam mat expert, Elaine Magee.

De åsikter som uttrycks här är gästens ensam och har inte varit föremål för granskning av en läkare. Om du har frågor om din hälsa, bör du rådfråga din personliga läkare. Denna händelse är avsedd för informationssyfte.

Moderator: För mig är det inte en sommar picknick utan potatissallad. Finns det en god smak lättade versionen av potatissallad?

Magee: Ja, absolut. Jag har ljusare flera versioner genom åren. I grund och botten alla har sin favorit typ av potatissallad eller potatissallad recept, så låt mig ge dig några allmänna tips så att alla kan lätta sina egna recept.

Jag gillar att använda verkliga majonnäs, som en fjärdedel kopp, och blanda den med 3/4 kopp fettfri eller ljus gräddfil. På så sätt får du en lättare känsla klä sig i munnen, men något som smakar liknar verkliga majonnäs. Du kan lägga till smak till din dressing med pickle relish, pickle relish juice, oliver, eller dijonsenap, till exempel. Det finns massor av sätt. Men basen av majonnäs är 1/4 majonnäs och 3/4 gräddfil. Varje gång jag har gjort denna blandning innan, är alla älskade det.

. Moderator: Jag ljusare pastasallad genom att lägga massor av planteras och gallring lite mayo jag använder med kapris och saft de kommer förpackade i det smakar bra – men pasta absorberar förbandet. Idéer?

Magee: Låt oss tala om blixtpastasallader med vinägrett dressing istället för majonnäs. Med denna typ av recept vad jag vill göra är antingen nummer ett, köpa en ljus flaska italiensk dressing (hur lätt är det?) Som till exempel Lite gjort rätt italienska eller det finns en Paul Newman italienska lätt dressing, och detta skulle skära fettet i halv. Eller om du vill göra det hemma, skulle du skär olja som kallas i halv och ersättare i något annat som äppeljuice. Något som kommer att lägga till flytande men inte olja, som kapris juice.

friska, läckra recept, från och äta gott magazine.

Kyckling, choklad, sallader, desserter, soppa