stanna på toppen av fitness

Siffror i gymmet vittnar om detta faktum, säger Neil Maki, en talesman för rådet om Motion och en aerobicsinstruktör i Bloomfield Hills, MI.

“I mitten av februari, ser du en riktig drop-off” Maki säger.

Däremot har man inte nödvändigtvis måste följa denna trend om de ställer rimliga mål, plocka roliga aktiviteter, och få ordentlig instruktion. Och genom att inrätta ett system för ansvarsskyldighet, att nyårslöfte kan fastna – även förbi februari och eventuellt långt bortom det.

En av de mest effektiva former av ansvarighet är den typ som involverar andra människor, säger Maki. Han kallar detta kompis systemet. Människor gör tränings datum med varandra så att de stannar på rätt spår. Säkerhets ut kräver ett telefonsamtal eller stående upp någon.

“The samvetsgrann delen av hjärnan tar över. Du gjorde ett löfte. Ni visar upp”, förklarar han.

Dela träningsmål med vänner och familj är ett annat enkelt sätt att ställa in ansvarighet. “De kommer att be dig om du arbetat ut eller inte,” Maki säger.

En allt populärare form av kompissystemet är hyra av personliga tränare. Dessa lärare ut från mellan $ 40 och $ 100 i timmen, erbjuder kunder individuella träningsprogram och incitament många av dem måste visa upp för träning.

Det faktum att du måste betala är din motivation att gå “, förklarar vanlig motionär Sara Strom i Houston, TX.” Jag använde varje ursäkt i boken inte att gå till gymmet, men om du vet att du betalar någon och de väntar på dig, du går. Jag har inte missat mer än en eller två dagar i ett och ett halvt år.

Strom möter sin tränare tre gånger i veckan för en en-på-en session styrka och flexibilitet utbildning. Hon säger att hon uppskattar personlig uppmärksamhet, för att inte nämna de resultat hon får – hon bantats med två klänningstorlekar.

Medan du tränar, bör du räkna mellan …

Medan du tränar, bör du räkna mellan …